Autumn - redish


Topshop, H&M, Monki

 

 


Beslutsångest


När jag ska till London (18 dagar kvar!) så tänkte jag kolla in ett par dr Martens. Det är ganska stor prisskillnad på dem nämligen. Enligt deras hemsida går ett par klassiska 1460, som är modellen jag är intresserad av, för ungefärligt 80 pund. Här hemma i Sverige ligger priset på ungefärligt 1200 - 1300 kronor. Alltså en prisskillnad på flera hundra. Ett par dr Martens kan användas till näst intill allt, vilket är anledningen till att jag tycker de är värda en plats i min garderob. Då återstår bara frågan, vilken färg? De svarta passar till mer och jag gillar ju färgen svart. Men just därför, för att jag går i så mycket svarta kläder, så skulle kanske de röda vara roligare? Dessa ständiga i-landsproblem.

Cherry Red, Black

 


Högt på önskelistan


 

"Jackie Oats är en ljus och lätt foundation för dig med en känslig och ljus hudton. Vi har använt lugnande havre och honung, mjukgörande, skyddande lanolin för att lugna och ge fukt samtidigt som den hjälper till att få en perfekt porslinsfinish på din hud. Kan användas för sig eller i kombination med din ordinarie ansiktskräm för att få fram din favoritlook. Kan även användas som concealer."
SKÅL!18,5 liter vitt vin med smak av hallon och skogsbär

 

 


Basic

Monki 150 kronor


Versace för H&M


 

 


Topshop.com


 

Den här sågs nyss på topshops hemsida, under nyheter. Vilken glädje! Mössan är ju inte speciell i sig, men grejen är att de fått in en mössa. MÖSSA. M-ö-s-s-a. Alltså höstkläder. Jag tycker hösten är den bästa sesongen klädmässigt. Alla djupa och mustiga färger, mycket lager på lager, stövlar och kängor. Vissa tycker kanske det är deprimerande såhär mitt i sommaren, men för mig var det dagens glädje.

 


The last enemy that shall be destroyed is death


Nu har jag sett slutet. Jag är nyss hemkommen från Göta Lejon i Götene, som ikväll visat Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Jag tycker filmen var fenomenal, magisk, gripande och för en gång skull tycker jag att den ger boken någo nsån när rättvisa.

Jag grät lite inne på bion när Freds döda kropp syntes, jag har så svårt att hantera sorg. Alla föll ihop vid honom och grät, precis som mig. Jag skrattade när jag visste att de bra partierna kom, som när Harry överlever. Jag log sorgset när Severus minnen avslöjade hans kärlek för Harrys mamma, Lily. Jag beundrades över Minerva McGonagall, vilken fantastisk karaktär! Hon är så stolt, modig, ståtlig och bara orädd. Ingen kommer förbi henne, ingen alls. Hon är en av mina favoriter i filmerna.

Just nu vet jag inte om jag ska småle åt att jag tyckte filmen var magnifik eller om jag ska gråta för att det är slut nu. Det kommer inga fler böcker, inga fler filmer. För er som inte förstått det så har den här bokserien om en pojke med övernaturliga begåvningar verkligen betytt mycket för mig. Det har alltid varit min tröst. När allt är skit, när skolan är som tråkigast, när jag bråkat med mamma eller när jag är bakis/sjuk så har jag alltid läst lite Harry Potter. Det tillåter mig att sjunka in i en annan värld och förtränga den jag lever i för en liten stund. Känner jag mig själv rätt kommer jag fortsätta med det ett tag till, för jag är inte riktigt redo att släppa taget om den missanpassade pojken i skrubben under trappan riktigt än.

 

 
(G L A D)


Nu packar jag för helhelg med mina favvo-brudar! Det bär av till en sommarstuga utanför Hallsberg, där hoppas jag på mycket bad. Så jag ber moder jord om vackert väder nu.


Hej Hej Sommar!


Jag tänkte bara säga att jag lever. I skrivande stund sitter jag med fötterna i ett fotbad och gör en nedräkning till London. 42 dagar kvar nu! För övrigt rullar jobbet på och jag njuter av solen. Nu är det sommar!

För att slänga in något om kläder så går jag rakt emot den stora bloggtrenden med amerikanska flaggor på kläder. Det är relativt asfult och dessutom är USA ett skruttland. Jag förstår inte den här hajpen, inte alls.

 

 


RSS 2.0