What to do?


Vad ska man göra när man har tråkigt? Då kan man klippa i kläder. Fast jag klipper bara i kläder som inte går att använda som de är. Exempelvis så hade skjortan nedanför massa hål i ärmarna, därför valde jag att klippa av dem. Skjortan skulle behövas sys lite i, men tyget är lite svårt att hantera, så jag tror jag ska ge den till exeperten. Alltså mamma.

 

 


171111


 


An Attempt To Tip The Scales


Nu har min första arbetsvecka på Dafgårds passerat. Den gick snabbare och lättare än förväntat. Det är även väldigt olikt skolbänken som jag brukar spendera mina dagar med. När jag är trött efter en skoldag beror det på att jag ansträngt hjärnan, för att jag lagt mycket energi på koncentration. Nu när jag kommer hem är jag helt slut på grund utan det fysiksa arbetet jag gör. Det är väldigt skönt att kommahem efter en natts jobb, äta något på vägen upp till sängen, och sedan somna så fort jag lägger huvudet på kudden.

I dagarna har jag även sett ganska mycket One Tree Hill. Jag har sett mina favoritavsnitt nu, så som:
  • Pictrues Of You
  • Sad Songs For Dirty Lover
  • Prom Night At Hater High
  • You Call It Madness, but I Call It Love
  • With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls We Sleep
  • An Attempt To Tip The Scales

Det sistnämnda är ett Halloweenavsnitt, där alla går all in för att klä ut sig. Vem är då snyggast? Som ett troget Peyton-fan säger jag givetvis henne, men inte bara för att hon är min favorit utan även för att hon var den enda av huvudkaraktärerna som inte gick in för att vara så sexig som möjligt. Jag kan inte påstå att hon har mycket kläder på sig, för det har hon inte. Men hon har inte heller mindre kläder på sig an vanligt. Jag tycker nämnligen att det är otroligt tråkigt när alla tjejer går in för att vara sexiga på maskerader, grejen är ju att man ska klä ut sig!De bästa utklädnaderna tycker jag alltid är de som gått in riktigt för det, så det verkligen syns vad gänget föreställer. Lite som när vi var turtles på förra årets karneval.

 

 Storleksnojja?


Om du ibland tycker att dina bröst är för små så kan du gå in HÄR och mäta ut din "rätta" bhstorlek. Det kräver inte mycket, ett måttband och två mätningar på dig själv. Sedan skriver du in reslutaten och klickar på Räkna ut min bhstorlek, då kommer rätt storlek upp. Varför ska man då göra detta? Jo, för visaren måste ha ett allvarligt fel. Den sa till mig att min rätta bhstorlek var 70J. Finns det ens, undrar jag?


Dagens skörd


Idag var det student på vår skola. Det är alltid så kul att se, o nu vill jag verkligen ta studenten! Bara ett år kvar. Kan även tillägga att en kille i utgångsklassen på Vänerprogrammet, som jag går, höll ett väldigt roligt tal. Efteråt tog vi en tripp på stan, där jag bland annat köpte en bh från rean på H&M. Det är alltid skönt att lyckas hitta underkläder på rean, för det är tråkigt att lägga pengar på. Här kommer lite mer saker jag köpt under dagen.

En ring från JC, 69 kornor


Yves Rocher sminkborttagning och ansiktsmjölk, 5 kronor styck!
Ett second hand i stan solde dessa otroligt billigt då datumet hade passerat. Men jag är inte så känslig, tänkte jag.

 

Sminkborste från second hand (dock oanvänd!), 10 kronor.

 


 


B A L M A I N


Ni kanske undrar varför kläderna ser så mörka ut? Eller varför modellerna har så mycket kläder på sig? Det är för att det är vinterkollektionen! Det är kanske inte okej att blogga om vinterkläder än, då sommaren precis kommit. Det skiter jag dock i, för jag gillar höst och vinterkläder så himla mycket bättre! Lager på lager, tjockare material och framför allt mörkare färger. Allt det gillar jag. Bäst av allt är svart med svart, om ni frågar mig.

 

 


Något jag ogillarNär man skär sig vid rakningsproceduren i duschen.


Inte ens för att jag är söt?Dessa skor hittade jag i pappas garderob. De passar inte honom perfekt. De passar inte mig perfekt heller, men jag skulle använda dem mer än vad han gör. Så jag tyckte jag kunde få skorna. Det tyckte inte han.En ganska grym dag


idag har jag besökt storstaden Göteborg med en kär vän. Det är för oss väldigt lätt att ta oss det. Jag har 100 meter till tågstationen, där jag kliver på tåget. Två timmar senare så går jag av i Göteborg, utan byten och trassel. Jag spenderade under dagen lite pengar på Weekday, som hade en jättestor rea. Även ett linne från Monki blev det. Sedan hittade vi till Myrorna (snabbt och smidig, *hosthost*). Där hade jag inte mycket ork kvar att kolla kläder, men nästa gång ska det allt bli en längre tripp till denna affär!


En kass bild på linnena som köptes idag
När jag kom hem hittade jag även ett nytt nummer av elle hemma = glädje!Knull DeLuxeDet nya sättet att ha sex på? Med kondom och glidmedel. Jävlar vad nytänkande!Finbesök


 

LenisPENIS och ChalleBALLE

 


Dagens hiss


Dagens hiss går till hm.se, som har gjort om sin hemsida! Det var på tiden, deras gamla har hängt med bra länge nu. Såhär ser den numera ut: 

 

 

 


Dagen efter


Idag är jag seg. Jag vill äta choklad och se på bones hela dagen. Dessvärre ska jag både plugga fysik, hämta bror på fritids och träffa min bliviande arbetsgivare idag. Men allt går ju om man vill. Gårkvällen var väldigt lyckad! Det var skolans karneval, då alla klasser klär ut sig o springer genom stan. Vår klass var Micheal Jacksson - Thriller. Så jag var zombie. Det är alltid väldigt roligt. Efteråt blev det pizza och bad. Vi badade ganska länge faktiskt. Något jag alltid funderat på är hur det kan hamna så mycket sand innanför badkläderna? Det är ju ett mysterium. Sedan blev det lite party hos en klasskamrat, innan vi drog ut på äventyr på standen. Somnade gjorde jag i Moas säng. Det var skönt.


 

Såhär snygga var vi igår!

 


Uppladdning


Nu väntar jag på att Amanda ska komma, sen ska vi kila ner till sjön för att ta oss årets första dopp!

 

 


En definitionsfråga


Minus på kontot eller plus i garderoben? Jag ser det som plus i garderoben! Här kommer lite godbitar som fått följa med mig hem de senaste dagarna. (Jag har även köpt en del kakor, godis och glass. Men det är i magen).

Sandfärgad skjorta från second hand. Det var halva priset på allt, så jag betalade inte mer än 23 kronor för den här!

 

Isadora Jelly Lips - Orange Blossom. Som jag sökt detta läppstift! Hittades för 99 kronor på ett ICA.


Har velat prova oranga läppar ett tag, det känns som vårens&sommarens motsvarghet till röda. Dock får för gulbasserade oranga toner ens tänder att se gula ut. Som tur är har den här färgen mer röda undertoner!

 


RSS 2.0