Lösningen!Eftersom att jag vet att flera av mina vänner satt och klurade på problemlösningen från förra tisdagen så tänkte jag dela med mig av lösningen nu.


 

Först och främst ska man ej tänka på siffrorna till vänster som just siffror. De kunde varit vilka symboler som helst, bokstäver, stjärnan, hjärtan. Sedan kan vi kolla på det uppenbara;

 

1111 = 0  Alltså 4 1or = 0, och då blir 1 = 0 eftersom att 0/4 = 0

2222 = 0, 2 = 0

3333 = 0, 3 = 0

5555 = 0, 5 = 0

7777 = 0, 7 = 0

9999 = 4, 9 = 1

0000 = 4, 0 = 1

 

Sedan kan vi se ett tal som 8809 = 6. Med de tidigare kunskaperna vet vi att 0 = 1 och 9 = 1. Alltså måste 2 8or = 4. 8 = 2.

Så 2581 = 0 + 0 + 2 + 0 = 2.

 

Svar: Det sista talet är 2.

 


Oh Dear Sun, I've Missed You TooSamtliga strumpor - Lindes // Kjol  - H&M // Skjorta - (älskad o välanvänd) H&M Herr // Fejkskinnjacka - Cubus // Jeansväst - (brors) Cheap Monday

 

Idag satte jag o bror oss på balkongen efter en prommenad. Det blev tillslut så varmt att jag var tvungen att ta av mig jackan. Underbart var det.

 


Sammansättningar jag gillar 

 

 

Gjorda på Polyvore.com, en av de bästa sidorna när det kommer till tidsfördriv och collageskapande.

 


För nörden inom mig

Såg en vän länka det här över facebook, vilket givetvis fattade mitt intresse. Problemlösning är ju spännande! Kan ni lösa det? Jag löste det, även om det tog lite mer än 10 minuter.

Marni for H&MDe här skorna var, enligt mig, det bäste kollektionen hade att erbjuda.

Om jag var kortade hade jag kanske slagit till på ett par.

 


Oh Lord, I Have Sinned †we heart it

H&M Badkläder 2012


Medan snön ligger täckande utanför fönstret så sitter jag och drömmer mig bort till varmare tider. Jag har inget emot vintern egentligen, brukar tycka den är mycket mysig. Men nu är jag trött på snön och kylan, helst hade jag sett att det kunde bli 23 grader varmt direkt. Under väntan på värmen så sitter jag och kollar badkläder (lite självdestruktivt egentligen) för den kommande sommaren. Här är ett smakprov på vad H&M har att erbjuda.
Maybelline Color Tattoo 24 Hour Eyeshadow
En sådan här krämskugga fick följa med mig hem idag. Jag hittade Immortal Charcoal på Åhlens för 49 kronor, vilket jag ansåg vara ett klipp. Det kommer antagligen inte lanseras mer än två färger i Sverige, enligt dem inne i affären, vilket är färgen jag köpte samt den vita varianten. Jag tyckte då att den går-silvriga färgen var roligare, samt tänkte jag att om den inte fungerar som skugga för mig så kan jag ha den som eyeliner.

Behövde jag den egentligen? Antagligen inte, men sanning är den att jag inte äger någon fungerande ögonskugga i krämform. Sedan att produkten är så hajpad hjälpte ju inte. De har blivit omnämda bland annat här, här och jämförs med M.A.C Paint Pots. Så det är med spänning som jag ska testa den!Valentine


Idag när jag kom hem från Amanda så såg jag först:

Men i förpackningen låg det inte mindre än 4 tidningar!

Dessutom fick jag en ögonskugga från M.A.C av mamma idag
Så nu ska jag leka med smink och läsa Elle. Adjö

Devils FoodChokladmuffins med chockladkross i och chokladtopping på.


Sött som socker
Spanade tidigare i veckan in dessa fina strössel på ÖoB. Så när jag idag hade tid att fördriva gick jag dit igen, köpte tre stycken (kunde inte låta bli, de är ju så fina!) och gick där ifrån mycket nöjd. Silver, gult och rosa. Det kommer bli perfekt till mina cupcakes. 

Tag! 7 Deadly Makeup Sins


För er som ej är så insatta i youtubes skönhetskultur så kan jag förtydliga att en tag-video är en video där frågor ställs, som besvaras. Sedan kan det väljas att tagga folk man känner, som då med måste svara på frågorna. Det kan handla om allt från smink till favoritmaten eller ens uppväxt.

Jag gick genom mitt smink nyss (eftersom att jag måste ha ordning på allt) och tänkte då att det kunde vara kul att göra den här taggen. Hoppas ni överlever att frågorna är på engelska, för att undvika fel i översättningsprocessen.

GREED - What is your most inexpensive beauty product? What is your most expensive?

Det billigaste smink jag äger kommer från E.L.F, där de billigaste produkterna kostar ca 15 kronor styck. Dock har vi vid ett par tillfällen passat på att beställa medan de har 50 eller 40 % rabatt. Dessa två, Lipstick - Charming och Liquid Eyeliner - Coffe, tror jag beställdes vid 40 % rabatt. Alltså kostade de inte ens en tia!

Billigast och Dyrast

Det dyraste är inte, enligt mig, svindlande dyrt heller. Det är ett Creamblend Blush - Ladyblush från M.A.C, vilket kostade mig 215 kronor. Det kanske är ofantligt mycket för vissa, men jag rättfärdigar hela köpet mycket lätt - billiga märken gör ju inte krämrouge? Gillar det gör jag ialla fall! Använder det nästan dagligen och det passar utmärkt till min otroligt torra hy.


WRATH - What beauty products do you have a love/hate relationship with? What has been hardest to find? .

Den här frågan var lätt, då jag har en grej jag vissa dagar älskar och andra dagar verkligen avskyr, nämligen The Body Shops Super Volume Mascara. Ibland är den helt fantastisk och ger mig jättelånga, kolsvarta ögonfransar, men ibland ger den mig bara massa klumpar. Jag vet inte heller vad det är jag gö olika för att få detta skiljda resultat?

Den sminkartikel jag har haft svårast (egentligen var det inte specielt svårt alls, men lite mer jobb än vanligt) att få tag på var ännu en The Body Shop, nämligen Eye Shimmer - Gold. Jag såg den första gången i Göteborg, där de bara hade visningsexemplaret kvar. Så jag gick vidare till ett annat body shop, där jag insåg att jag hade ett presentkort liggandes hemma. Väl inne i Lidköping hittade jag den inte, men frågade till slut om hjälp. De hade två kvar bakom disken! En av dem blev då min. Den här ögonskuggan gick dock inte att få på bild! Inte ens en bild på min nivå gick att få fram. Så här får ni en bild när jag testat den på min hand. Den ena med svart bas under och den andra rakt på handen.


GLUTTONY - What are your most delicious beauty products?

Jag antar att frågan inte syftar på något att äta, utan bara något som är vackert att vila ögonen på. the Balm - Hot Mama! är ett persikorosa rouge med guldigt shimmer i.


Det är fantastiskt vackert, men även det här svårt att fota. Därför finns även en bild från kicks hemsida här ovan.


SLOTH - What beauty product do you neglect due to laziness?

1. Flytande eyeliner i alla former, för det är så svårt att få det jämt och bra. Därför används det enbart när jag verkligen har tid och verkligen vill ha det.
2. Vattenfast eyeliner, för det går aldrig bort. Inte ens med olivolja får jag bort allt av min essence gel eyeliner. Vilket är bra tills jag vill få bort den på kvällen. Det är verkligen inte alltid det är värt arbetet.

PRIDE - What beauty product gives you more confidence?

Det vanligaste svaret här är väl foundation och concealer, vilket är logiskt. Fin hy gör otroligt mycket, så att lägga tid på basen är grundläggande. Dock är det ett lite tråkigt svar, så jag tänkte utgå från något annat än just basen. Så det jag känner mig absolut snyggast i är utan tvekan röda läppar, det är höjden av snygghet helt enkelt.

M.A.C - Ruby Woo, E.L.F - Frearless, Manhattan - 54V, Lovie Cosmetics - Nr 10
Fyra röda favoriter (som ser allt för rosa ut på bilden)

LUST - What attributes do you find most attractive in the opposite sex?

Vet inte riktigt vad den här frågan har med resterande att göra. Dessutom visste jag inte riktigt om jag bör vara diplomatisk och skriva ner alla fina egenskaper eller ta de ytliga bitarnam, därför får ni båda! Detta är dock ett urval.

Ytliga attribut:
ı Längd. Vill att killar är längre än mig, alltså längre än 177 cm.
ı Mörkt hår.
ı Vältränad rygg.
ı Charmigt leende, vilket näst intill alla har. Bara de ler mycket!

Egenskaper:
ı Självdistans, jag tycker det är mycket viktigt att man kan skratta åt sig själv.
ı Intelligins, finns inget mer attraktivt än smarta personer.
ı Social kompetens, det är viktigt att han kan vara kring mina vänner, familj, släkt osv.
ı Bra åsikter är väl ingen egenskap i den bemärkelsen, men en kille blir genast intressantare om han har bra åsikter (alltså sådana som matchar mina, såklart).


ENVY - What item would you most like to receive as a gift?

Här finns det lite för många svar. Jag sitter ganska ofta och dreglar över dyrt smink, alltså sådant jag ej skulle unna mig själv. Allt jag hittar skriver jag sedan upp på en Kom-ihåg-lapp på datorn. Vill även förtydliga att jag inte begär allt på listan, det är enbart lite drömmande. Bredvid syns ett par bilder från kampanjerna av respektive utvald produkt. Tänkte att det kunde vara kul för ej så insatta att få en bild till allt.


Listan som ständigt ändras samt kampanjbilderna för Make Up For Ever HD Microfinish Blush och
YSL Creme de Blush
Etthundrafyrtioen kronor fattigare


Idag efter skolan så tog jag och Amanda vara på det rådande lågtrycket på skolfronten, och gick på second hand. I Lidköping besökte vi två stycken, därefter tog vi bussen till metropolen (läs: hålan) Götene. Eftersom att det var ett tag sen jag gick och second handade så var mitt sug ganska stort. Dessutom är det sällan vi tar oss till Götene för att shoppa, så det var onekligen roligt. I Götene hade affären dessutom massor av skor i stora storlekar, vilket är mycket onvaligt. Det brukar nästan alltid bara finnas skor i storlek 36-37. Så med mig hem kom mitt första par second hand-skor!

Med mig hem kom:
En blus - 40 kronor
Kragsmycke - 30 kronor
Två skärp - 10 kronor/styck
Ett par skor - 50 kronor
Dessutom köpte jag även en nagelfil (oanvänd, lovar!) för en krona.


Snabbt tips


Ta en titt på svts serie Fashion. Det sista avsnittet, nr 10, handlar om streetstyle och om äldre damer som behåller stil trots ålder. Vem vill inte se ut såhär som 100 (!) åring?

 

 

 

För att framföra att serien inte bara handlar om gamlingar så visar jag en bild på en yngre kvinna med. Det fanns även nästan lika många män som kvinnor med, men ingen av dem var lika snygga!

 

 

 

 


LyckaIdag har jag varit med mina bröder. Såhär glad blir jag då.
Johan som tagit bilden på mig idag. Han lyckades även ta ett tiotal bilder där mitt huvud inte syntes.


Sånt jag gör när jag inte gör det jag borde göra, del2Jag skulle egentligen omorganisera mitt smink, eftersom att det finns vissa saker som måste ha i ordning. Men så hände det här, men det händer väl alla ibland?

Hårfunderingar


 

Den här människan har snygg stil, men framför allt väldigt snygg hårfärg. Känner att en förändring kanske skulle vara kul, men gillar ju mitt hår med? Hoppas förresten ni uppskattar min inre monolog angående mitt hår.

 


Kladdmuffins med vitchoklad - o limefrosting


 

 

 

 


RSS 2.0