Det är stunder som denna som det är irriterande att jobba natt

 
 
 
 
Såhär skulle jag gärna se ut i sommar, minimalistisk och med en del svart inblandat. Förresten är jag inte i närheten av trött än och börjar bli rastlös av att sitta still och vara tyst.
 

Recension, Maybelline Color Tattoo 24 Hour Eyeshadow

 
I det här inlägget skrev jag att jag nyligen införskaffat en av de omtalade Maybelline Color Tattoo 24 Hour Eyeshadow i färgen 55 - Immortal Charcoal. Här om dagen blev jag ombedd att skriva lite mer kring krämögonskuggan (som har ett otroligt långt namn).
 
Produkten kommer i en glasförpackning och ser ovanligt fin ut för att enbart säljas för 99 kronor. Jag köpte min för 49 kronor då Åhléns hade erbjudande på dem, vilket gjorde den ännu mer prisvärd! Konsistensen är ganska fast för att vara en kräm. Den är betydligt fastare än både krämrouge och eyeliners på burk. Den'är inte heller speciellt fet, vilket bidrar till den långa hållbarheten på ögonen. Jag har dock inte testat om den faktiskt sitter 24 timmar, men jag förstår inte heller varför någon skulle vilja ha på sig smink så länge i sträck. Jag använder min till tre olika saker, nämligen;
 
 
Eyeliner: Ganska självförklarande, jag använder den ibland som en krämeyeliner med en eyelinerborste. Ofta tycker jag att denna gråa färg gör sig bättre än svart på min väldigt ljusa hy. Detta är nog användningsområdet jag gillar bäst.
 
 
Ensamstående ögonskugga: Perfekt på skoldagar, då det bara är att smeta på den och blanda lite i kanterna. Sedan är det klart! Detta fungerar utan primer för mig, men om du har oljiga ögonlock så skulle den nog kunna vecka sig utan primer under. Ofta bär jag skuggan såhär till kläder som jag annars tycker är lite för söta för mitt tycke. Då har jag ofta lite av MUS Microshadow - backstage i globlinjen för att få in lite färg med.
 
 
Primer/basskugga: Det är inte så ofta som jag känner för att sota ögonen eller sminka dem allmänt mörka, men när jag väl gör det så har jag ofta krämskuggan under. Den bidrar med djup till mörka skuggor och får dem att bli starkare och klarare i färgerna. Dessutom ökar det för mig hållbarheten och med den under sitter garanterat ögonskuggorna på plats hela dagen.
 
Summan av kardemumman är att jag gillar Maybelline Color Tattoo 24 Hour Eyeshadow relativt asmycket. Det är helt klart värt 99 kronor och hade det funnits fler än två färger i Sverige (finns enbart vit & grå här) så hade jag köpt fler av dem, till exempel Bad to the Bronze eller Tough as Taupe.
 

Mina favoriter, flanelsjkortan

 
Jag skapade nyss en ny kategori, nämnligen Mina Favoriter. Här tänkte jag presentera saker som jag gillar lite mer än andra, saker som använts sönder och helt enkelt är mina favoriter. Först ut i denna kategori var bilden på mina fina vänner i balklänningar, för det är verkligen favoriter. Näst ut kommer något inte alls lika betydelsefullt, men något som ändå ligger nära mig. Det är min fantastiska flanelsjkorta.
 
 
 
 
 
Denna skjorta köpte jag 021209 (exakt datum, inte alls mysko), då jag hade en otroligt tight budget och egentligen letade julklappar. Det var när jag gick genom H&Ms herravdelning som jag såg den liggandes på ett bord. Jag provade den, insåg att det var kärlek och köpte den fastän jag egentligen inte riktigt hade råd. 99 kronor gav jag för den och de är några av de bäst spenderade pengarna någonsin. Jag har använt den minst en gång i veckan sedan dess, vilket blir ganska många gånger. Jag har haft den som kofta över linnen, som kavaj/jacka på sommaren, som medel för att klä ner klänningar och som myskläder. Vilket dessvärre börjar synas med, men den kommer då aldrig slängas. Det kan jag lova er.
 

Finare människor har jag aldrig skådat (dubbeltydigt)Trött, sliten och relativt asnöjd

Förresten såg jag ut såhär när jag kom hem kring kl 07.00 imorses, efter en hel natts festande på flak.

VP3 - Klassen som börjar skrika när ingen har med sig onsdagsfika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hoppet är vår vän
Igår tog jag studenten. Jag. Tog. Studenten. Tiden innan och hela dagen igår har varit något av det bästa i mitt liv. Det har varit ren och skär lycka. Inga fakeleenden eller ledsna miner. Det har varit underbart. Gymnasiet har varit fantastiskt och några av de vänner jag fått tror jag absolut kommer vara med mig länge.

Under gymnasietiden hände massor och jag skulle nu kunna bli hur sentimental som helst. Men för att ta fram några saker så har jag till exempel lärt mig hantera min prestationsångest - det betyg jag är allra mest stolt över är mitt VG i fysik. Jag älskar att mitt gäng har suttit flera timmar på Garströms så många gånger att personalen där nu är vi våra homiesar. Jag har haft fantastiska lärare, som jag har kunnat skratta åt dem och de åt mig. Jag älskar att mitt gäng åkt till Berlin bara för att festa och att nästan alla av oss där satte oss mot en mur och kissade samtidigt. Jag älskar att vår klass alltid lät alla vara den de ville vara och jag älskar de senaste veckorna med den klassen, framför allt hela vår stadsrunda. Vilken natt det har varit och vilket snyggt flak vi hade! Summan av kardemumman är att jag är jävligt nöjd med min gymnasietid - jag hade antagligen inte kunnat få ut mer av den. Men nu känner jag mig klar, för det finns inte mer för mig att hämta där. Så det är enbart med glädje i sinnet som jag lämnar det stället. För världen är ofantligt stor och jag bara längtar efter att få se mer av den. Som klychan säger; det här är inte slutet, det är bara början.


ps, gårkvällens ställ 

Är det studenten så är det, igår var det fest igen. Jag klädde mig väldigt enkelt i svarta jeans och rött linne från Topshop. Vägde upp det med Ruby Woo på läpparna. Kände mig relativt assnygg.

 


Inför den stora dagenVäska - Åhlens, 249 kronor

 

Trepack nagellack - H&M, 20 kronor på reaJag har nu skaffat allt som behövs inför morgondagen, min studentdag, vilket visade sig vara en hel del. Bland annat hittade jag min blivande student&balväska och nagellack till de båda tillfällena med.

Vem vill gå i skolan nu? Ingen, ingen!


Hejsan kära läsare! Ingen större aktivitet här inte, men jag håller på att ladda upp inför studenten. I lördags var det bonnarunda, måndag: karneval, tisdag morgon: Bellmanfrukost, igår: mammas födelsedag och gänghäng, idag är det ölbrännboll och imorgon drar vi till Göteborg för att festa loss där. Jag håller mig upptagen helt enkelt. Hoppas ni överlever. 

 


Karnevalen


 

I år fick vi plötsligt sex ben extra, men vi kommer inte krypa fram för det.

 


RSS 2.0