www.shock.se


Nu har jag hämtat ut mitt paket från shock. Jag tycker processen gick väldigt smidigt och fort. Jag beställde grejorna i söndags kväll och i tisdags hade paketet landat hos mitt närmaste postombud, alltså bara två dagars väntan!


 

 

 

I paktet låg nitar och en kritvit foundation. Nitarna ska antagligen hamna på ett par jeansshorts eller en skjortficka, något som jag ser som trevligt kvällspyssel (även om jag bör plugga). Storleken på dessa är 1 x 1 cm, vilket är den mindre storleken de har inne. De kostade 98 kronor för 100 stycken, vilket är ett väldigt bra pris jämfört med många andra återförsäljare.

 

Foundationen är givetvis inget jag kommer bära själv, goth tycker jag är mycket vackert, det är inget för mig. Jag ska däremot blanda ut min vanliga foundation med den, eftersom att det finns väldigt få sådana som är tillräckligt ljusa för mig. Vilket är något jag finner lite konstigt, är det någonstans i världen det bör säljas ljust bassmink så är det väl i Norden? Aja, åter till ämnet. Vid första undersökningen så upptäckte jag paddeln till flaskan, jag personligen tycker att pump är överläset. Vit foundation har jag sökt länge, men många andra alternativ har varit i märkeskategorin - alltså alla kring 250 kronor och uppåt. Den här kostade dock inte mycket, 69 kronor för 30 g.



Ps.


"Ditt paket från SHOCK STORE AB finns nu hos Handlar'n Källby. Ta med leg. Mvh Posten"


Förresten, det är tisdag idag, vilket betyder att jag är ledig. Jag ville bara trycka det lite i ansiktet på er.


Totalt tomt, tråkmåns

Yo, har inget att säga egentligen. Därutav den lite döda bloggen. Jag har köpt mig nya jeans och en kofta. Här får ni en bild på det. Helsvart, tänker ni. Men nej mina vänner, det är ju därför jag köpte oxblodsröda Dr Martens!

Jeans - Rut m.fl // T-shirt o Kofta - H&M

 


The Last Enemy That Shall Be Destroyed Is Death


Antagligen världens snyggaste tygkasse


Idag åkte jag in till skolan en andra gång, för att gå på Vintage Verkstan. Det är en grupp som hyllar pysselmanikern inom mig. Dagens träff erbjöd alla att fixa en egen tygkasse och detta är mitt reslutat. Harry Potter är ju min nördighet.


Zara + Sephora




I Rom lade vi även lite tid på shopping och det här är vad jag fick med mig hem. Shorts och hatt från Zara, Benefit High Beam och Make Up For Ever HD Blush från Sephora. Det var första gången jag var inne på ett Sephora (internationell motsvarighet till Sveriges Kicks) och jag hade kunnat spendera otaliga timmar därinne.



Roma


Yo! Nu har jag vaknat efter andra natten i min egna säng igen. Rom var fantastiskt, det är verkligen en stad jag gärna skulle åka tillbaka till. Dessutom var det såpass varmt att vi kunde gå helt utan jacka med, vilket jag inte klagar på. Jag har till och med lyckats bränna mig för första gången i år!


Jag och bror på flyget. Jag frös och han svettades, precis som vanligt.



Vid Spanska Trappan "Se hård ut!" säger Filip, och så ler han?


Vi gick förbi massa snobbaffärer.


En dag gick genom hela Rom för att se allt det där som bör ses.


Bland annat Colosseum. O ja, mamma gillar inte att vara med på bild. Så alla bilder jag har är på mig och Filip, eller på någon sevärdighet.


Åt den godaste glassen någonsin, citronglass!


Åt riktigt näringsrik frukost. Filip jublande.


Vi åt god mat och drack smaklöst vin. På det här stället hade de menyn på "svenska". Vi hade roligt åt det.




Var inne i Vatikanstaten, såg dessvärre inte mannen med hatten. I St. Peterskyrkan. Mäktigt ställe.





Såg även massa andra sevärdigheter, såsom Parthenon.




Avslutar med en snyggbild på mig och Filip.


TGIF



Ikväll går vi ut. Det är vad vi kallar Crazy Friday på stadt denna afton, plus att det är vårt friande för att vi passerat 100dagarssträcket innan studenten. Det lär bli relativt askul! Såhär ser jag ut kvällen till ära. Jag hoppas ni med har roligt åt mina fula photo booth-bilder, för det har jag. Men min andra kamera är försvunnen för tillfället (bra när Rom närmar sig).

Shorts - Second Hand // Linne + bandbh - Gina Tricot // Skärp - gammalt // Armband - SNÖ // Örhänge - Från Lenis // Läppstift - Ruby Woo, M.A.C

 


19930308 - 20120308

Idag är det ingen liten dag inte, för det är min födelsedag! 19 år är jag nu. Har fikat massor med familjen idag och kommit undan med att göra ingenting. Exempelvis målade jag naglarna såhär igen, tyckte det passade sig på en födelsedag.


 


Vår 2012



Presentation av några vårtrender


1. Pasteller


Ingen har väl missat att pasteller är det som gäller denna vår. Allt ljust och vitbaserat är ett säkert kort!

Do: Välj en, max två pasteller och jobba med dem. Ingen vill se ut som en godispåse!
Don't: Välj något för sött och gulligt, pasteller gör allt sött och gulligt vilket fall. Mer än så blir bara för mycket.



2. Flapper



Flapper, 1920-tal, kvinnornas frigörelse, dans och musik. Är precis lika bra som det låter!

Do: Våga testa! Att ta stilen helt och hållet kan lätt bli maskerad dock, så anpassa det.
Don't: Köp utan att prova. Längden på klänningen är det luriga. Den ska sluta nedanför knät, varken längre eller kortare.


3. Svartvitt



Den här våren inte lika vitt som den förra, något många hurrar för! Helvitt är inte snyggt.

Do: Satsa på det stilrena, som raka linjer. Det passar med den hårda kontrasten mellan färgerna.
Don't: Vita byxor. Kommentar överflödig.

070312






Börjar packa idag. Mest för att jag gillar att greja med kläder, men också för att jag idag skrivt prov. Sånna dagar unnar jag mig alltid att inte plugga alls.

D.I.Y



 

Sliter lite på mina short. Ett utmärkt sätt att undvika att plugga.

 


Gratis på dagen


Idag skulle det firats min kommande 19årsdag hemma hos min far, men så vaknar han med hög feber. Första tanken var ta en tablett och bit ihop, dock insåg vi att de äldre gästerna med sämre hälsa ej skulle uppskatta det. Efter många om och men slutade det med att jag, lillskiten, mamma och farmor åkte ut till mormor och morfar. Det var ett mycket lyckat firande! Nu är jag rikare på porslin, som jag tidigare tittat ut, samt bra-att-ha-saker som handdukar och ugnsformar. Men förutom det fick jag bland annat ett paket från lillskiten, som innehöll ett armband och en ring som han valt ut, betalat och slagit in själv. Intill fanns även det lilla kortet;

Gratis!


Jag vet att bilden döljer en del av texten, men jag orkar inte trassla. Poängen var den klassiska felstavningen. Som storasyster tycker jag det är urgulligt och kortet hamnar nu på min tvättlina!

 


Bara om du tar tvätten idag!



 

Egentligen är det inte min födelsedag idag, men första presenten ramlade in vilket fall.

 

 


RSS 2.0