Lite shopping


Den senaste tiden har jag snappat upp det här. Shortsen och tröjan köptes när jag och ett par vänner besökte Göteborg över en dag. Shortsen är redan storfavoriter. Tröjan är betydligt mindre skrikig i verkligheten och mer rostigt röd. Det var även den dagen som vi samlades och såg när Loreen vann Eurovision! Som vi skrek och gastade vid varje 12poängare.

Shorts - Weekday // Tröja - Monki

 

Platåballerina - Sko-Svensson

 

Med mig hem idag kom även ett par skor, vilka jag ska springa ut i. Platån tycker jag gör dem mindre flickiga, vilket passar mig utmärkt. Studenten närmar sig nu och på Lördag blir det bonnarunda!

 


De senaste dagarna mitt liv


Sedan vi hördes av sist så har jag druckit vin med banan i, ganska mycket sådant med. Jag har firat en nybliven 19åring med brunch, vartefter jag inte åt på nästan åtta timmar. Denna afton har jag lyssnat till mina vänner i bandet Bahati som hade spelning på café, vilket var riktigt mysigt att se. Dessutom sålde cafét pepparkaksglass, så otroligt gott!

Jag går idag även i blommig klänning, varför vet jag inte riktigt. Jag hade bara sånt sug efter något sådant, men som tur är har jag redan tröttnat lite på den. Klänning känns verkligen inte som mig.


 


 

 

 


So let's set the world on fire
Studenttider ♥


Kvällens ställ 

 


Första bloggandet från lägenhetenNu sitter jag i lägenheten, i vilken min fantastiska bror har fixat internet! Så nu sitter jag o slösurfar, äter glass och funderar på hur jag ska se ut ikväll. Sista Crazy Friday är vad som står på schemat och jag är relativit astaggad nu! Här sitter jag i skönsoffan och håller lite nonchalant upp mina nyinköpta lösögonfransar som kommer användas under kvällen. Vag jag har på mig kanske ni får se senare, adiós!

 

 

 


Sommarsugen


Åter igen finner jag mig sittandes göra annat än att plugga, men idag har jag skrivit slutprov så kan rättfärdiga det för tillfället. Just nu sitter jag och konstaterar att Gina Tricot har ganska fina jeansshorts, men många kostar 399 kronor. Det är lite mycket tycker jag personligen att lägga på ett par shorts, framför allt från Gina Tricot. Trots det är jag lite intresserad av dem längst ner till vänster. Är det någon gång jag gillar ljust jeans så är det på sommaren, det gör sig otroligt bra då.


Babbel


Jag har nu sovit i mammas nya lägenhet för första gången, vilket kändes väldigt bra faktiskt. Det är fortfarande lite stökigt, men flytten är inte riktigt färdig än heller. Annars då? Min fantastiska bror blir 17 (!) år imorgon, jag har köpt linnet som jag bloggade om senast, det verkar bli en hel den fest inom den närmsta tiden och nu ska jag se på Once Upon A Time o äta pizza.

Här får ni en supersexig bild från flyget till Ukriana. Ungefär ett år sedan nu.Dagens VillHa 

Linne 99 kronor, Gina Tricot. Skulle gärna bära det till svarta jeans/shorts, ruffsigt hår och dramatisk eyeliner. I övrigt så är dagens InteVillHa kursen miljöhistoria som håller på att äta upp mig.

 


RSS 2.0