162 kronor på rean





Här sitter jag, nyduchad och osminkad med håret lite coolt i ansiktet, med ett Chanelläppstift i handen.




Gdynia, tur o retur


I helgen var det studentkryssning, så i skrivande stund är jag fortfarande sliten. Kryssningen var lyckad och jag blev verkligen positivt överraskad! Vad har vi gjort då? Framför allt har vi ätit (sammanlagt tolv h buss, under vilka vi åt nästan konstant), sedan har vi förtärit en hel del rödvin och öl, sovit för lite, dansat och ätit ananas. Jag har även varit på speeddating! Det var lika oseriöst som det var roligt.


Fina tjejer, mina hyttkamrater, som njuter av den fria alkoholen till maten.

 

Antagligen den mest spännande drink jag någonsin skådat.

 

Ananasen! Snodd från bufféns prydnadshög. Fyllemat och Amandas sängkamrat.

 



Till alla er som tvivlar, tryck på läken och läs. Snälla.




http://whoneedsfeminism.tumblr.com/

 




Studentklänningen!




Eldridge, pasteller och ögonskuggor










Det här är vad jag försöker få till för tillfället. Jag har aldrig varit mycket för varken pasteller eller ögonskuggor, men det här tycker jag är så otroligt fint. Dessutom går det ju att mjukstarta, nästan alla ögonskuggor oavsett färg kan börja användas som eyeliner. En ljusgrön sådan är antagligen så långt jag kommer, men det är vilket fall något!

Förresten, gillar ni smink rekommenderar jag Lisa Eldridges youtubekanal, där finns allt från hur vanlig highlighter används till extrema eyelinertrender. Hon har även en otroligt lugnande och behaglig röst att lyssna på.


TGIF


Åter igen är det fredag, och jag jublar. Trots att jag bara gått i skolan tre dagar så har det hunnits med en hel del neggotankar kring det stället. Ikväll ska vi fira vår fina vän Moa som blev 19 år i dagarna. Hon bjuder oss på middag, vilket alltid är trevligt eftersom hon är väldigt duktig på att laga mat. Några ska ut på crazy friday ikväll. Jag tänkte dock ladda upp för nästa helg istället, då vi ska på studentkryssning. Vilket ska bli väldigt kul, bland annat för att det bara är skönt att komma från hålan jag bor i.


 

Såhär ser jag ut denna afton. Det är inget direkt spännande, svarta jeans, linne och kavaj. Men! Min nya kärlek är halsbandet på bilden. Stenen kommer från att halsband jag hade som liten och kedjan hade jag i en av mina pärllådor. Efter någon halvtimma och lite trassel med tänger så var det färdigt. Utöver det så kan det ju påpekas att jag har läppglans över läppstiftet idag, vilket är något ovanligt för mig. Jag gillar inte känslan av läppglans, så jag får se om det får sitta på hela kvällen.


H&M Conscious Collection



 

 

Årets upplaga av H&M Conscious Collection finns nu att köpa i butik. För er som ej vet det så är det H&Ms miljövänligare klädlinje. I år tycker jag den är lite bättre än vanligt faktiskt, även om jag inte är mycket för vitt i vanliga fall. Linnet ovan var min favorit.


För övrigt har det blivit ganska hektiskt i skolan nu och jag är mer skoltrött än någonsin tidigare. Det tillsammans för att det tar mig väldigt lång tid att plugga, vilket är det som framför allt tar upp min tid för tillfället. Men imorgon är det exakt två månader kvar! O jag har beställt studentklänning med.


Prokastinering


Nu sitter jag vid datorn och skjuter fram matteplugget. Jag började lite smått, men det gick relativt asdåligt. Så nu tänkte jag visa er vad jag köpte efter min sminkrådgivning i torsdags istället.

 



Med mig hem kom L'Oréal Paris Lumi Magique Primer och Make Up Store Microshadow - Backstage. Primern är ljusreflekterande och passar utmärkt för torr hy. Den läggs alltså under foundation och ger lyster, dessutom kan den även användas som en flytande highlighter. När jag blev sminkad användes den och då blev jag helsåld på produkten.

Ögonskuggan är vinröd/lila/cerice, vilket låter fantastiskt fult och opraktiskt, men icke! Den är ett utmärkt alternativ till brunt i en sotningen, eller så kan den användas för att värma upp färgen i globlinjen. Sedan kan den även, om man är väldigt lätt på handen, användas som rouge - skojar inte. Jag kan även tillägga att det var svårt att välja färg bland MUS's ögonskuggor, det finns så många fina färger där!



#stressad



En liten snabb uppdate bara. Ikväll ska vi gå ut och jag har precis kommit hem från en makeuprådgivning på Kicks. Här får ni en photoboothbild med resultatet. Jag bad sminkaren att fokusera på mina ögon, eftersom att det sällan är något jag orkar göra själv. Köpte även två produkter, dem får ni kanske se imorgon istället.

 

 



D.I.Y - Nitade Jeansshorts


 

 

Här är alltså resultatet av mitt nitande. Nitarna var otroligt lätta att sätta fast, samt att ta bort igen. Något som passade min velighet ganska bra, för jag ångrade mig några gånger. Antagligen kommer jag inte nita just de här shortsen något mer, nu väntar ett par skjortor och eventuellt en t-shirt med.

 


Dagens ställ



Nu sitter jag och väntar in klockan, för att sedan åka buss in till stan. Jag måste verkligen köpa underkläder, men det är ju så fruktansvärt tråkigt. I lördags skrevs det högskoleprov, andra gången för mig. Jag tvivlar inte en sekund på att det gick sämre den här gången. Sedan var det fest på kvällen, riktigt hemmafest. Det är så underbart härligt och det är det negativa med uteställen - de sluter ute hemmafester. Jag bar då nitade jeansshorts, bild på dem kommer senare! Såhär ser jag ut idag.

 

Jeans - Rut m.fl // Tröja - Weekday // Skärp - Second hand // Kasse - Deathly Hallows // Ögon - Maniska




RSS 2.0