Lördagens ställ


 

Åh, vad jag älskar när tekniken bråkar med mig! Min kamera ville först inte starta utan att laddaren satt i, fastän den har laddats i över två dygn konstant. Sen blev bilden såhär?!
Det är ju sämre än en Photo Booth -bild.

 

Vilket fall är det såhär jag ser ut idag.

 

Skjorta - Bytt till mig från Amanda.

Tröja - Monki

Shorts - Primarni

 

Går jag ut idag så åker ett par vanliga stickade strumpbyxor på med. Dock räknar jag inte med det, att gå ut alltså.


Tre för nittionio
Fick idag ett infall på Lindex och köpte på mig tre ögonskuggor från Pierre René. Hur det fungerar kanske jag återkommer med. Eftersom att jag inte har en fungerade kamera så snodde jag lite bilder från deras hemsida. Dock var färgerna inte bra därifrån alls. Vilket fall är färgerna jag köpte 56 (matt), 59 (matt) och 90 (stars).

''


ps


Idag tänkte jag visa en bild på kjolen jag köpte i Göteborg, men kameran vill inte starta. Varför har jag sådan otur med kameror? Vilket fall så är kjolen likadan i modellen som den i min header. Fast den jag köpte var från Cubus och inte Topshop, vilket antagligen gjorde det väldigt mycket billigare.Nu ser jag en dokumentär på svt2 som både får mig att le och gråta inombords. Den handlar om kriget i Liberien, vilket måste varit en av de hemskaste platserna på jorden under tiden. En president som valt sig själv, som äger likamycket som resten av befolkningen tillsammans, som är aktiv i diamanthandeln med Sierra Leone, som styr med våld. Unga pojkar, inte ens i tonåren drogades och användes som militärer. Mödrar såg deras döttrar bli våldtagna samtidigt som de var tvingades att dansa till händelsen. Det får mig att tvivla på människan. Vem gör såhär? Men sen hände något. Sen hände det som fick mig att le, kvinnorna tog tag i det. Det började med tre stycken som började demostrera för fred, som enbart bar vita kläder och som pratade om religionsöverskridande vänskaper. Dessa kvinnorna blev tillslut hundratals. Dessa kvinnor fick även som de ville tillslut. De var starten på relovlution. Kvinnor kan.

"Some say: How can war be ended without a God present? I say: How can war be started with a God present?"Ny sminkförvaring!


Innan.

 

Första lådan. Bas och kinder.

 

Andra lådan. Ögon och läppar.

 

Allt tillsammans! Är relativt asnöjd.

 


Gbg 

Idag har jag varit med mamma i Göteborg. Vi åkte det tidiga tåget, som gick strax klockan åtta från Lidköping! Ohumat på en helg ju! Tänkte bara snabbt visa vad jag införskaffade idag, för jag håller på att greja med massa saker nu. Jag visar er vad när jag är klar.

Svart långkjol - Cubus

Vinröd tröja - Weekday herr

Strumpbyxor - H&M

Intense moisture cream - The Body Shop

Lådor - Åhléns city

 

 


Favoriten


 

Antagligen höstens snyggaste kollektion?

 


När man har för mycket på gasen så kommer ispolen smälta!


Sitter med världens bästa skitunge i vårt kök nu. En bättre människa får man leta länge efter! Dessutom tederar han att säga en del roliga saker. Och han rullar fula chokladbollar, men det gör inget. För de ska ju bara ätas.

 

 


RSS 2.0