Kvällens ställ - Gott Nytt År!


Jag var för mesig för att gå utan något under kavajen, så där hamnade min transparenta skjorta från h&m. Kameran är nedpackad i väskan som ska med ikväll, så ni får nöja er med photo booth.


Som planerat går jag i helsvart!
Kavaj - Topshop
Jeans - Gina Tricot
Skjorta - h&m
Halsband - gjort själv
Läppstift - Ruby Woo, M.A.C


Skor kommer jag låna av min pappa, har äntligen övertalat honom att låta mig låna dem! Hoppas nyår blir bra för er alla. Jag ska snart bege mig mot en middag med mina bundisar. Jag står för efterrätten, Vit choklad o yughurtglass med hallonsås och pistagekross, hoppas den är uppskattad!


Guld


Det här har jag underhållt mig med den senaste timmen. Jag drog fram mina gamla pärllådor och gjorde mig det halsband som jag inte hittade på marknaden. Kedjan kommer från Gina Tricot, köpt för säkert fem år sedan, och örhänget kommer från PK second hand.


Före





Efter





Kanske inte mitt ljusaste ögonblick






Tänkte visa min toffsboll genom att lite nochalant kasta den medan jag tog kort. Det gick ganska dåligt. Det tog också ganska lång tid innan jag insåg detta, har nu 14 likande bilder till på datorn, haha.


 

Så ni får en sån här fantastisk oseriös-tummen upp-photo booth-bild istället! Tycker ni inte min toffsboll är otroligt vacker?


Mellandagsrean


Igår bestämde jag mig för att ta mig in till mellandagsrean. Det har varit få klädinköp under hösten, då jag tycker att säsongen inte erbjudit så mycket. Detsamma var det igår, logiskt nog, men det var ändå tråkigt att inte hitta något. Snart kommer ju vårkläderna (hemska tanke) och alla vinterkläder försvinner.

Hem med mig kom i alla fall lite smink. Jag hade sedan innan kollat in en ny foundation och när jag traskar in på Åhléns så är det rea på just den! Dessutom var färgen ljus nog. Det är lite av ett återkommande i-landsproblem, att den ljusaste foundationen är för mörk.





Som bilden visar fick även en concealer följa med hem. Det råkar vara min absoluta favorit och h&m sålde ut dem för 50 kronor styck, så jag slog till. Med hem från h&m kom även deras praktiska läppenna med lock till, som också såldes ut - 10 kronor gav jag för den. Till sist syns även ett par örhängen på bilden, som införskaffades på Gina Tricot. Halva priset, 30 kronor. Kändes ändå som att mellandagsrean gav mig lite.


Vad tomteverkstan slängde ihop i år


I första paketet jag öppnade låg det jag mest efterlängtade, nämligen en kamera. Ingen sån där fin systemkamera, utan bara en enkel, hederlig digitalkamera. En Samsung ST30 för att vara mer exakt. Den är tydligen marknadens minsta kamera med zoom "ja, du släpar ju med dig så mycket annat överallt. Så tänkte att kameran skulle vara liten o smidig". Men årets finaste julklapp är utan tvekan den från min pluttis.

Innuti paketet låg det en handskriven lapp där följande kunde läsas:
Fröken sa att man kunde ge hjärtat till den man gillade mest i världen så jag ger det till dej.
Lillhjärtat grät lite när jag läste det.


Dessutom blev jag, som vanligt, rikare på The Body Shop - produkter. Det är alltid en vinnare och jag gillar att bygga upp mitt förråd. Bland annat fick jag detta paketet,

 

Julalfton i år var den bästa på länge. Det är något särskilt med släkten när den är samlad, alla pratar i mun på varandra och mormor/farmor ständigt säger "hämta mer mat nu, det finns ju massor kvar". I år fick jag även smaka på den första julsnappsen, jag blev övertalad efter ett tag då Martin hade kryddat sin egna. Han säger att han fick det från mat-Tina, haha. Dessutom fick jag fickpengar, för igår blev det officiellt att jag, mamma och Filip drar till ROM i mars.


God Jul!


Hoppas ni får en kanonbra jul allihopa! Jag har börjat öppna klappar hos min pappa och snart bär det av till mormor och morfar där hela släkten väntar! Förresten ser jag ut såhär idag:


Kass bild, men hinner inte ta om den nu.
Kom inte i helsvart sa mamma, så jag målade läpparna röda!




Inget Världsrevolutionerande, Som Vanligt





Idag har jag varit och klippt mig. Varje gång är det samma visa "ohj, vad slitet ditt hår är! När klippte du dig senast?". Hade det inte kostat 420 jävla kronor så hade jag kanske kommit tillbaka lite oftare. Skillnaden på långt och mer långt hår är inte tillräckligt stor för att jag ska orka klippa mig ofta. Var nog ett år sen innan idag. Nu är det vilket fall gjort och jag fick även diskutera idéer till min baluppsättning.


My New Years Eve


Efter att ha tänkt ett tag så har jag kommit fram till vad jag ska ha på mig på nyår. Risken är stor för att jag ändrar mig, men just nu verkar det bli såhär:


 

Svarta jeans

Svart kavaj

Valfritt smycke

Röda läppar

Lösögonfransar

 

Sedan kommer antagligen lite klädtejp behövas, samt nipplecovers. Jag ska alltså ej ha något klädesplagg under kavajen, utan bara ha den knäppt. Vissa kanske tycker att det är otroligt naket, men antagligen kommer jag visa mindre hud än många andra. Dessutom så är det inte för naket om inte jag känner mig för naken!

 


Nej, inte ens en kattunge skulle vara bättre

Almost Lipstick Black Honey


Om jag får ett presentkort på ett ställe där Clinique säljs i julklapp så ska jag införskaffa detta fantastiska läppstift! En kultklassiker som funnits i handeln i närmre 30 år, flerfaldig vinnare av cosmopolitans beauty-tävling samt fått plats på Elles wall of fame. Vad är så speciellt med detta stift då? Jo, färgen är otroligt vacker! Dessutom är det ganska tunt pigmenterat, vilket gör att det antingen kan bäras naturligt eller så kan färgen byggas upp.

Julklappsspelet


Idag har gänget spelat julklappsspel på vårt favoritcafé. Reglerna var att det presenten skulle kosta 20 kronor samt att man ej fick ta något som låg hemma och skräpade. Det var en trevlig tillställning med många skratt. Eftersom att jag blev så utomordentligt nöjd med mitt bidrag så är jag så narcisistisk och visar vad jag gav bort.

 

Jag satt igår och gjorde ett spel! Nämligen Spelet Om oss. Det bygger på interna händelser och frågor om mina fantastiska vänner. Vi provspelade det på cafét, vilket generade några skratt och mycket hjärnknakande. Hoppas att Moa är nöjd, för hon gick hem med denna klapp!

 

ps. Jag fick vg i fysik. När matteläraren sa det till mig så började jag gråta, på riktigt.

 


Dragon Tattoo


Imorgon släpps H&Ms nya kollektion Dragon Tattoo, på nätet och utvalda butiker (vilket garanterat inte innefattar H&M i Lidköping). Det är mörkt, ganska hårt och mycket punk över kollektionen. Kollektionen är designad av Trish Summerville, personen som står bakom kostymdesignen till den engelska filmvarianten av Män som hatar kvinnor, The Girl with the Dragon Tattoo. Får jag lägga en hypotes så tror jag H&M även hållt ett extra öga på Balmain den senaste tiden, för kläderna påminner verkligen om Balmains signum.


 

 




Tänkvärt


 

 


Nya Jeans!


Jag borde egentligen lägga all fokus på fysiken just nu, men jag finner ingen motivation! Allt annat är roligare, som att skruva upp läppbalsam tills det ej går att snurra er, ringa till mormor, prata politik med pappa och ta dåliga photo booth-bilder! Så här får ni en som visar mina nya jeans.

 

Svarta jeans förbrukar jag ett till två par / år. Mina förra gick sönder massor i Berlin, sedan dess har jag levt utan dem. Jag vet inte hur jag klarat mig. Svarta jeans är ju det jag jämt går i! Dessa är vilket fall ett par vanliga, svarta, tighta jeans. 199 kronor från Gina Tricot. Dessutom skymtas lite av min nya tröja från Monki med, som jag fick för halva priset!


Fransk manikyr


Efter att ha pluggat i stort sett hela dagen, så bestämde jag mig nu för att sätta mig och se lite Top Model och senare DHW! Fick sedan impulsen att måla om naglarna, vilket jag gjorde. Det blev svarta matta naglar, med guldig kant. Tyckte det metalliska var en kul detalj till det matta.




Ps. Filip har börjat smygfota mig så fort han ser att jag målar naglarna med "fel" hand, alltså vänster för mig. Det är inga vackra ansiktsuttryck, men det krävs ju sådan stor fokus! Kan inte hjälpa att det ser ut som att jag utför hjärnkirurgi på någon.


031211




Idag har jag:
1. Åkt fullt tåg till Göteborg med Amanda.
2. Handlat klart alla julklappar.
3. Druckit god chai latte på Expresso House.
4. Tagit min M.A.C-oskuld och äntligen unnat mig ett Ruby Woo!

RSS 2.0