Beställningen från TOPSHOP


Förra lördagen satt jag och min otroligt korpulenta vän och beställde kläder från topshops hemsida. Då hade de 20 % rabatt för studenter förutom det vanliga erjudandet med fri frakt vid beställning över 75 pund. Den summan kom vi lätt över när vi beställde tillsammans. Det tog ungefär en vecka innan kläderna kommer, vilket är bra snabbt när det skickats från Storbritanien.  Jag tänkte nu snabbt bara visa vad som jag beställde.


 

Här är paketet som allt kom i. Det är prickigt, precis som deras sminkförpackningar! Som ni ser är det en stor reva i paketet (vilket inte beror på vår okontrollerbara iver), men det var inget skadat inuti.

 

 

 

I paketet låg;

En virkad t-shirt i varmt vinrött

Ett jeanslinne med krage och knyte ifrag

En enkel klänning i vinrött

 

Dessutom fanns där ett par strumpor i rosa med spets och ett nudefärgat läppstift i Nevada. Och sedan låg ju vännens grejer där med.



Kommentarer
Postat av: Felicia Aulén ♥

sv: Tack som fasen för den trevliga påhälsningen! :D vi veta alla att sibiriska kylan är här, och då värmer det gott att veta att det finns fina människor! :))

2012-01-30 @ 16:33:57
URL: http://mangoligg.blogg.se/
Postat av: Lena

Åh Charlotte, vilka underbara köp. Du är bra

2012-01-30 @ 18:01:20
URL: http://midnightcity.blogg.se/
Postat av: maja.

åh tack så hemskt mycket.



vilka fina kläder!

2012-01-30 @ 19:45:26
URL: http://maajis.blogg.se/
Postat av: malin

Fin blogg! Beök gärna min blogg eller följ den på http://www.bloglovin.com/sv/blog/678265/malin-jonsson/follow . Jag bloggar om livet som tvåbarnsmamma, livet efter att ha förlorat lillasyster, mode och fotografering. Kram !

2012-01-30 @ 20:52:09
URL: http://maliiinjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0