Alla talar om wow, men jag tycker hultsfred verkar rätt bra med 

 


Beställningen från TOPSHOP


Förra lördagen satt jag och min otroligt korpulenta vän och beställde kläder från topshops hemsida. Då hade de 20 % rabatt för studenter förutom det vanliga erjudandet med fri frakt vid beställning över 75 pund. Den summan kom vi lätt över när vi beställde tillsammans. Det tog ungefär en vecka innan kläderna kommer, vilket är bra snabbt när det skickats från Storbritanien.  Jag tänkte nu snabbt bara visa vad som jag beställde.


 

Här är paketet som allt kom i. Det är prickigt, precis som deras sminkförpackningar! Som ni ser är det en stor reva i paketet (vilket inte beror på vår okontrollerbara iver), men det var inget skadat inuti.

 

 

 

I paketet låg;

En virkad t-shirt i varmt vinrött

Ett jeanslinne med krage och knyte ifrag

En enkel klänning i vinrött

 

Dessutom fanns där ett par strumpor i rosa med spets och ett nudefärgat läppstift i Nevada. Och sedan låg ju vännens grejer där med.Kvällens sällskap 

 


WHY?!

Varför har ingen visat mig denna magi tidigare?! Är helt fast nu, har sett 7 avsnitt bara idag!


Personlig update


Idag har jag opererat mina äckeltår, som båda led av ganska illa nageltrång. Det gick bra, det enda som skulle göra ont var bedövningssprutorna, vilket jag inte uppfattade som smärta alls. Sedan fick jag kolla när de skar i mig! Mycket spännande vill jag lova. Andra saker som är bra med den här dagen:

1. Läkaren som opererade var mycket humoristisk, så skrattade en hel del.
2. Jag kan slå i mina tår utan att det gör ont.
3. Jag är ledig.
4. Alla hemma tycker synd om mig så de erbjuder mig massa godis, min favoritmat och att ta min städning.
5. Sju nya klipp på youtube och jag måste vara sängliggande.
6. Eftersom att båda stortårna var dåliga så kommer de bli "symetriska", då båda naglarna gjorts kortare.
7. Antar att jag måste skriva med att mina tår kommer bli bra nu.


Mannen som sätter skalan


Jon Kortajarena

 


Som lön för mödan


Idag har jag åter igen varit på vårdcentralen för att de ska greja med mina äckeltår. Jag ska fortsätta den vanliga rutinen, fastän öka på mängden. Så nu ska jag lägga om förbandet varannan timme. Kul. Fungerar det bra kan jag slippa operation!

När jag kom hem låg den här på köksbordet, kändes lite som plåster på såren. Dessutom medkom ett läppglans från Face Stockholm i färgen Edelweiss!


Dagens röda (dagens prokastination)


 

M.A.C - Ruby Woo


Jag försöker plugga, men det går inte. Så här sitter jag och tar dåliga Photo Booth - bilder och tänker att det är något vettigt. Jag vet att det ej är så, men jag kan ju låtsas som att jag ej vet om det. Idag tittiade föresten Lenis förbi, mycket trevligt, som alltid.

 


#sakerjaggillarAlla kurser jag läser denna terminen.


Gissa vad jag ska göra? 

 


Munter


Idag började skolan igen. Det mina kära vänner är vad jag skulle vilja kalla deprimerande. Några fler saker som är deprimerande;

  1. Jag pluggar.
  2. Den patriarkala samhällesstrukturen som leder till kvinnor självdestruktiva levene.
  3. Biologismen.
  4. Det är snö ute. Den skulle kommit tidigare eller inte kommit alls.
  5. Det är kallt ute.
  6. Folk som inte fattar när jag förklarar. Lite av min akilleshäl, blir så otroligt frustrerad när folk inte fattar. Taskigt, men sant.
  7. Min mens är snart på väg.
  8. De på Gina Tricot känner uppenbarligen inget ansvar för hur folk klär sig, för deras hemsida hittas den här:


Det enda som saknades var snön


Mina vänner verkar vara helt oförstående till det här resonemanget, men jag håller kvar vid att jag precis upplevt den sista riktiga julen hemma. För under kommande år så kommer jag ej vara med under alla förberedelser, baka de första pepparkakorna, glömma köpa saffran till lussekatterna, få en ful chokladkalender med spiderman på. Vilket är den största delen av julen. Eller att åka och shoppa med pappa, för att i ren desperation springa omkring och försöka hitta något vettigt till Filip. Inte att glömma alla hetsiga diskussioner om vilken sorts kola som ska göras i år. Det är jul. O det har jag upplevt för sista gången i år. Men jag sörjer inte, för den här julen var precis som jul ska vara. Vi hann med allt och det var en såndär härlig mysstämning hemma. Det gjorde mig glad och framför allt nöjd.

 

 


Bilder från Götet


Igår kom jag hem efter att ha spenderat två dagar i Göteborg med mina bröder och mamma. Så här kommer lite halvkassa bilder, men som ni vet fotar jag enbart för att dokumentera!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0