relativtasnojdtjej.se

 
 
 
 
Längsta hårtussen som klipptes av uppskattades av frisören att vara mellan ungefär 25 centimeter lång. Det är inte lite hår det.
 

Gårdagens

 
 
Klänning - Topshop // Skärp o Jacka - Second Hand // Hår - Långt och Fint // Ben - Vita
 
Igår när jag kom hem från stan så hade min underbara lillebror gjort iordning balkongfika, något som jag verkligen uppskattade! Han hade till och med gjort ordning min favoritteblandning. Vilket fall tog han den här bilden på mig då, så tänkte berätta vad jag hade på mig.
 

Lite detaljer

 
Med mig hem från Göteborg kom en finare kofta, med pärlor fastsydda på. Den går till midjan och är ganska vid i modellen. Den är fantastiskt vacker och påminner inte om något annat jag äger. 199 kronor från Indiska.
 
 
 
 
 

Hej, alkoholpåverkad?

 
 

Tack för denna otroligt jämna och symetriska bilden, Nellie. Var du med lite alkoholpåverkad kanske?

Saknas: Kamerasladd


Jag har egentligen många bilder att visa er. Bland annat många otroligt fina från en utekväll i Göteborg, men även på lite shopping och en outfitta för dagen. Men så är sladden kvar hos mor min och just nu orkar jag inte ta mig dit för att hämta den. Så ni får vänta lite helt enkelt.

Fast detta är ju en rätt snygg frisyr


Långt eller kort? Spara eller klippa? Fega eller våga?

 
 
 
För tillfället funderar jag på om jag ska klippa av mitt långa hår. Det går nu ner till brösten ungefär och börjar tröttna lite på det. Så kort som Alexa Chung har det kommer det nog inte bli, men ungefär till nyckelbenen är den eventuella planen. Mitt hår är ju lite slitet och skulle behöva trimmas, dessutom är ju en ny frisyr alltid lite kul. Mitt hår blir heller inte riktigt lika platt när det är kortare. Så jag satte mig nu för att leta lite bilder på halvlånghåriga snyggingar.
 
Det blir dessvärre alltid så att när jag ska googla efter bilder på mindre långt hår, så slutar det med att jag googlar långt hår, väldigt långt hår, jättelångt hår och så vidare. Jag kan ju inte neka till att detta är fantastiskt fint heller. Så beslutsångesten är ett faktum.
 
 
 

Mina favoriter, rouge

 
Förutom läppstift så är nog rouge den sminkprodukt jag tycker bäst om. Och har lite för många av. Varför detta kan man ju fråga sig? Jo, för att rouge är fina att titta på, de är fina i färgerna, de kan lyfta upp hela ansiktet, ge glow. Så nu tänkte jag visa swatches på alla mina rouge. Döm mig inte, detta är en av mina svagheter. De som är mina absoluta favoriter är markerade med en *.
 
ROSA
 
 
2true Cheek 'n' Lip Tint
H&M Blush - Plink
H&M Blush - Rose *
TheBalm - Hot Mama!
The Body Shop Cheek Colour - 01 Daisies
 
 
Röda/Bäriga
 
 

Alverde Puderrouge - Desert Rose
e.l.f Studio Blush - Berry Merry
Sleek Makeup Blush - Flushed
MaxFactor Miracle Touch Creamy Blush - Soft Candy *
 
 
Corall/Persika
 
 
e.l.f Contouring Blush & Bronzing Powder
Viva la Diva Blush - Dreams
e.l.f Mineral Blush - Bliss
e.l.f Studio Blush - Peachy Keen *
Oriflame Blush - Peach Melba
Mac Creamblend Blush - Ladyblush *
Make Up Forever HD Blush - One Too Many *
 
Jag har även köpt in ett till rouge sedan dessa bilder togs, nämlingen ett e.l.f All Over Color Stick - Pink Lemonade. Det är otroligt fint, det med.
 
 
 
 
 

Varför ser jag alltid hög ut på bilder?

 
 
 
 
Såhär går jag helst omkring, i höga, svarta jeans och något enkelt till. Både jeans o t-shirt kommer från H&M och halsbandet är egentillverkat. Gillar hur bra jag alltid blir på bilder.
 
 

Chanel Rouge Allure - Famous

 

För ett par månader sedan tog jag min Chaneloskuld och köpte ett läppstift på rean. Lite under 170 kronor fick jag betala för läppstiftet som var en del av den senaste julkollektionen. Jag tänkte skriva lite kort vad jag tycker om det nu, samt visa lite fler bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
Låt oss först konstatera att hela hylsan, förpackningen och utformningen skriker lyx och dyrt. Det är verkligen påkostat, men också vackert. Det är en viss tyngd i hylsan, vilket med är trevligt.
 
Färgen är vad jag skulle kalla hallonröd, röd med dragning mot rosa, och är mer djup än klar. Det innehåller även små rosa glitterpartiklar, som tack och lov inte känns alls på läpparna.Dessa är inte heller speicellt framträdande, inga discoläppar här inte. Konsistensen är mjuk och tunn, fastän läppstiftet är mycket pigmenterat. Vilket är en ovanlig kombination, stort plus för det. Hållbarheten ser jag ingen skillnad från mina Isadoraläppstift, något jag tycker bör vara bättre när man snackar om Chanel. Summan av kardemumman är ändå att jag gillar det här läppstiftet mycket, men jag skulle aldrig tycka att det var värt att köpa ett för fullpris. Så några fler Chanelläppstift blir det antagligen inte för min del. Men ett är ju ganska kul att ha, framför allt för att skryta med medan jag bättrar på det mitt i stan.

RSS 2.0