197 kronor fattigare

... men två saker rikare! Innan skolan började idag, 12.55 för min del, så drog jag o min vän en sväng på stan. Det första som fick följa med mig hem var strumpbyxorna på bilden. Har riktigt länge letat efter strumpbyxor som ser ut som stayups. Hittade dessa på Sixtens Collektion, riktigt mysig butik där!



Nästa artikel var något jag väntat på länge. Det är inget mindre än Max Factors Infinity Lasting Lip Tint (nummer 04, berry burst) . Det ser ut som en tuchpenna som man målar läpparna med. Det är vad som på engelska kallas ett "stain". Vet inte om svenskan har något bra namn än. Vilket fall så älskar jag det! Känns inte att jag har på mig något. Färgen sätter sig i läppen, istället för på som vanliga läppstift gör.


Såhär ser jag ut i läppfärgen. Glad med andra ord!

Ikväll kommer bli en bra kväll!



 


Shop swedish summer

 

Blev aningen överraskad när jag såg det här på topshops hemsida (som är internationell), men kul är det defintift!


Fakta (fake + äkta)



Jag förstår helt om alla inte har råd med en äkta Chanel eller en ysl-ring, för det har definitift inte jag heller. Jag tycker till och med att märkeskläder i många fall kan vara ganska tantiga och fula. Men något jag inte förstår varför man skulle vilja gå med en kopia? Alla ser att Vero Modas jeans är kopior på Acnes, precis som att Åhlens väska är en kopierad från Chanel. Det kan väl ingen missa? Tro mig, ingen kommer att missta Åhlensväskan för en äkta. Ingen kommer att missa att dina Converse är fake. Så låt bli, snälla. Det är fult. Ska det fakeas får det göras bra.

Har försökt få upp det här inlägget i ett dygn nu, men blogg.se har inte velat ladda upp mina bilder! Vad skulle jag göra utan mina collage?!

Helt annat

Här kommer ett inlägg som inte handlar om utseende, kläder eller fula trender. För jag tänkte bara säga att vår 18årsfest i fredags var otroligt lyckad! Så himla nöjd är jag. Det var en trevlig kväll med trevligt folk. Vårt vin var även väldigt lyckat. Vi har provat göra eget vin med en vinsats, alla runt omkring förklarade hur äckligt det skulle bli. Men jag tycker helt klart att det hade fel.

Sen kan ju tilläggas att jag kände mig relativt assnygg kvällen till ära med. Bara för att få in lite ytlighet i det här inlägget med.

Dagens



Herrskjorta och bandeaubh, big surprise. Slappardag idag? OHJA!

Hur jag skulle gjort det

Tänkte göra en snabb presentation om vårens trender, mest för att jag har tråkigt.

1. Helvitt

1, Topshop 600 kronor. 2, Hm 99 kronor. 3, Christian Louboutin 3300 kronor

Vet att grejen med den här trenden är att det ska vara i kostymform. Jag tycker dock en vit klänning är mycket mer lättburen!
Do : Helst något annat.
Don't : Helvitt. Det är fult.


2. Rosa

1, Cheap Monday 400 kronor. 2, Net-a-porter 1500 kronor. 3, Buckle.com 190 kronor. 4, Converse 699 kronor.

Rosa är inte min färg, men tycker att ceriset kan vara riktigt snyggt på andra!
Do : Ceriset läppstift, vårens variant på röda läppar
Don't : Cerise ögonskugga, hej mellanstadiedisco!


3. Färgblock

1, Bruno Manetti 1400 kronor. 2, Glassworks studio 430 kronor. 3, Hm 129 kronor. 4, Hm 99 kronor.


Går ut på att ha stora block med olika färger, med andra ord väldigt färgglatt!
Do : Våga välja färg! Fick verkligen anstränga mig för att inte välja rött, svart och vitt nu.
Don't : Go overkill, den röda tråden måste synas. Annars blir det lekplats på stilen.

Dagdrömmer

Ibland fastnar jag i mina egna tankar. Jag kan lova er att dagdrömmen som ständigt återkommer är om London! Åhh, vad jag längtar! Top Shop, Superdrug, Harolds, Protobello Market och .... PRIMARK! Primark är himmelriket på jorden, fina kläder för en billiga priser. Skor för 4 pund, alla smycken för 2. Vill dit nu! Allt som behövs nu är bara ett jobb.


anorexia is not a fashion statement, it is a disease

Jag har alltid, som resten av världen, tyckt att Megan Fox är en kvinna som ser ganska (läs mycket) bra ut. Nyss såg jag den här bilden från hennes senaste samarbete med Armani. Vad har hänt? Ät lite, lilla vän.


Obsession


Allting magkort får gärna invadera min garderob nu!


WHY!?

Jag provade att gå med halsring igår. Det stora problemet var nog att jag inte kunde låta den vara. Tog av mig, tog på mig, snurrade med det, tappade det osv. Det var nog inte riktigt min grej. Men vem vet, kanske ser ni mig med det snart igen?

Dagens WHY?! är nog helvitt, vem fan passar i helvitt? Ingen. För det är fult. Vet att hela bloggvärlden kör på detta hårt, men tycker det är lite 55+ på Gran Canaria.

Hiss eller diss?

Det finns många saker som jag verkligen har svårt att avgöra om jag gillar eller inte. Är det skitfult eller snyggt? Hiss eller diss? Exempel: Allt i manchester, skor i samma färg som ens hudton och djurmönstrat. Ett nytt sådant dilemma uppstod idag då jag kollade genom mitt smyckesskrin. Då hittade jag halsringen på bilden nedanför. Frågan är dock om jag tycker det är snyggt. Det är ganska hajpat med dessa ringar ju, vilket får mig att tänka ännu mer. Vill inte bli en av dem som enbart går med något för att det är inne.



Levis Curve ID

Levis Curve ID är en jeanskollektion med slogan "It's about shape not size". Vad är då grejen? Jo, Levis har gjort en undersökning på et antal kvinnor och då fått fram att näst intill alla passar in på tre olika kroppstyper. Alltså finns tre olika sortes jeans, där en av modellerna ska passa just en själv. Slight, Demi och Bold Curve är namnen på dem. Det viktiga med det här är att det inte handlar om vikt, utan hur ens mått förhåller sig till varandra. Här kan ni se hur det ska mätas, sedan sätter man in måtten som analyseras och vips vet man vilken modell som passar en själv!



Jag hjärta photobooth

 

 

Jag har idag:

 

- Hittat örhänget på bilden. Så härligt att hitta saker som varit borta ett tag. Dcok fick jag laga det igen.

- Gått i min herrskjorta. Igen. Måste hitta en ny räddare i nöden.

- Sett en på stockholm streetstyle som har min drömjacka. Den kostar för den som undrar ca 5450 EURO! Så det blir allt mer betoning på ordet DRÖMjacka.

- Började göra ett armband, men tråden tog slut. Så då hade jag gjort ungefär 153 knutar i onödan.

- Levis Curve - ID finns i flera olika färger! Detta var dagens glädje. En dag ska jag köpa mig ett par. För er som inte vet så kanske jag skriver ett inlägg om det senare/imorgon, håll utkik!


Spotted

 

Den här såg jag på Åhlens idag, fast den jag kollade in var svart. Då långklänningar är för korta (the story of my life) så tänkte jag, att en kjol kan jag ju justera längden på själv (snilleblixt). Nu görs det vin förresten, riktigt najs


I need a dollar, dollar, a dollar is what I need


YSL Christian Louboutin Balmain Chanel Dr Martens

Hur mycket är för mycket?

Det är jäkligt snyggt med urringat, om ni frågar mig. Dock är frågan, hur mycket är för mycket? Det är en fin gräns mellan medvetet och slampigt. Tänk om man kom undan med att gå såhär, det vore grejer det. Tyvärr går det nog bara hem på visningar och möjligtvis i Hollyood.


På önskelistan

 

 

Jag är medveten om att jag inte är den enda som uppmärksammat denna skönhet (jag syftar på jackan!). Min törst efter en röd skinjacka blev inte mindre efter att jag såg denna bild på ett stort uppslag i förra numret av Elle. Vart den kommer ifrån? Balmain givetvis!


Dagens i-land

Jag har för tjockt hår. Försökte under gårkvällen att lyckas med detta. Det gick inte, verkligen inte. Inte ens hälften av mitt hår fick plats. För er som inte ser så är det en ring runt håret, istället för en toffs. Lite piffigare enligt mig. Klicka här för att se någon som klarar det bättre.


Förklaring tack?

Vad är grejen med dessa? Vad är grejen med gummistövlar? För två år sen hade ingen gått i gummistövlar ens om det regnade. Så min fråga nu är; WHY? Är det för att det är ett märke på dem? Det är varje fall inte på grund av utseendet, för snygga är dem inte!


Today



Inte helt svart, men långt ifrån är det inte.
För att någon gång våga gå i helt svart så måste jag träna upp mig.

Tips - E.l.f

 

Jo, men kvalitativa bilder är min grej

I födelsedagspresent fick jag beställa lite smink från E.l.f och pappa betalade. För er som inte är bekanta med företaget så gör de billigt smink, med betoning på billigt. Alla produkter här ovan kostar ungefär 36 kronor.

Från vänstra hörnet:
Complexion Prefection - Färgat puder som ska jämna ut hudtonen
Cream Eyeliner m. pensel - OTROLIG! Köp det nu
Corrective Concealer - Med färgläran som grund ska den här täcka missfärgningar, som finnar
Cool Bronzer - Funkar utmärkt till att skulptera ansiktet
Beställde även Mineral Infused Face Primer, perfekt om du har torr hy

 


Daddy....?

 

 

Hm Acne Converse Topshop

 


Cravings





Max Factor - So Berry

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0